Šon Pen ima jednu slabu tačku - žene

Glumac i producent Šon Pen nije poznat po skandalima, porocima, ali ima jednu slabu tačku. To su lepe i zgodne dame. Zabavljao se sa mnogim poznatim i privlačnim ženama, a evo i koje veze su (do sada) obeležile njegov život. Davne 1984. godine je bio veren sa Elizabet Mekgovern. Ona je brzo raskinula veridbu i ...

Šon Pen ima jednu slabu tačku - žene

Glumac i producent Šon Pen nije poznat po skandalima, porocima, ali ima jednu slabu tačku.

To su lepe i zgodne dame. Zabavljao se sa mnogim poznatim i privlačnim ženama, a evo i koje veze su (do sada) obeležile njegov život.

Davne 1984. godine je bio veren sa Elizabet Mekgovern. Ona je brzo raskinula veridbu i par se razišao. Posle toga glumac se zaljubio u Madonu, i venčali su se 1985. godine. Taj brak je potrajao četiri godine, kada je kraljica popa rešila da se razvede.

Sa pevačicom Džuel je bio u navodnoj vezi 1995. godine kada je bio režiser spota za njenu pesmu "Were Meant For Me".

Šon Pen je bio i u vezi sa glumicom Robin Rajt, sa kojom se kasnije venčao i brak im je potrajao 14 godina. Venčali su se 1996., a razišli 2010. godine nakon više raskida i pokušaja da spasu brak.

Kratak period je bio i u vezi sa manekenkom Petrom Nemcovom 2008. godine u pauzi braka sa Robin, a romansu su obnovili 2012. godine. Utehu nakon razvoda je potražio i sa manekenkom Džesikom Vajt, u kratkoj vezi koja nije bila previše eksponirana.

Uslikan je kako se ljubi sa koleginicom Natali Portman u jednom hotelu, ali nikada nisu priznali da se nešto između njih i desilo.

Pen je imao avanturu i sa Skarlet Johanson, sa kojom je bio nakon glumicinog razvoda od glumca Rajana Rejnoldsa.

Nakon Skarlet, Šon Pen je bio u vezi sa 26-godišnjom PR menadžerkom Šenon Kostelo sa kojom je ubrzo i raskinuo. Na glumčevom spisku se našla i čuvena Šarliz Teron, za koju je pričao da je ljubav njegovog života. Raskinuli su nakon dve godine veze.

By: TV Exposed