Miray Daner demantovala natpise o plastičnim operacijama

Turska glumica Miray Daner, odnosno njen fizički izgled bio je predmet analiza u medijima. Mnogi su ubeđeni da je glumica radila neke hirurške intervencije na svom licu.

Miray Daner demantovala natpise o plastičnim operacijama

Foto Credits: Dizilah

Miray Daner je dala novi intervju Hurriyetu u kom je govorila i o toj temi. Glumica je izjavila da nikada nije imala plastične operacije na svom telu i licu. Ona je u poslu od detinjstva, javna je ličnost i normalno je da ljudi znaju koliko i kako se ona menjala tokom godina.

Tokom pandemije je vodila računa o sebi i izgledu. Počela je da se hrani zdravo, a kada joj je bilo dosadno i činilo joj se da vreme uopšte ne prolazi, počela je i da trenira i bude aktivna. Sve to dalo je vidljive rezultate. Smršala je čak deset kilograma. Zbog toga sada izgleda drugačije.

Miray Daner kaže da se sada oseća bolje, da je zdravija i srećnija. Po njenom licu se to i vidi. Na račun njenog fizičkog izgleda stiže veliki broj zaista lepih komentara.

Kada je reč o njenoj karijeri, ova mlada glumica će se pojaviti u novoj seriji Kuc Ucusu. Glavnu mušku ulogu u toj seriji će tumačiti Ibrahim Celikkol.

NOVO - Poznato kada počinje serija Yalanci ve Mumlari | Lažovi i sveće

 By: Milt-TV Exposed