Serija Bir Peri Masali / Bajka se značajno popravila?!

Od kako je počela fikcija priče serije Bir Peri Masali / Bajka, stvoreno je toliko drugačije okruženje da je, iako je u početku bila obična serija, sada došlo do tačke u kojoj svaka nova epizoda ostavlja publiku radoznalom .

Serija Bir Peri Masali / Bajka se značajno popravila?!

Foto Credits: IMDB

Mnogo je iznenađujućih trenutaka na ekranima Fox TV-a. Zvaničnici kanala, koji su proveli dve sezone bez ikakve šanse za nisko ocenjenu seriju, imali su iznenađujuće razumevanje za projekat Bir Peri Masali / Bajka. Zvaničnici Fox TV-a, koji su rano otkazali seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, odustali su od nade u seriju Mahkum / Zatvorenik i ostali su do kraja sa serijom Darmaduman, nisu napravili iste greške za projekat Bir Peri Masali.

U glavnim ulogama Alina Boz i Tarik Emir Tekin, serija, koja je bila obična priča i ne baš intrigantna produkcija kada je počela, pretvorila se u efektan talas uzbuđenja koji je počeo da vuče publiku posle nedelja. Pozitivna situacija u priči serije Bir Peri Masali takođe je malo povećala stopu gledanja. Serija je imala uticaj ove sezone koji je otežao Fox TV da donese ranu konačnu odluku.

Ako bude dozvoljeno, serija se može poboljšati čak i ako neko vreme ima problema i može se pridobiti interesovanje publike. Bir Peri Masali je otkrio ovu istinu. Vidimo da je i Fox TV izvukla pouke iz ove situacije i izbegao da odmah potroši svoje serije.

NOVO - Objavljena prva video najava nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan (VIDEO)

By: TV Exposed