Gledali smo 72 turske TV serije u 2022. godini

Godina iza nas je donela veliki broj epizoda kada su u pitanju turske TV serije. Objavljeni su i tačni podaci.

Gledali smo 72 turske TV serije u 2022. godini

Foto Credits: IMDB

Krenimo redom kada su u pitanju brojke. U toku 2022. godine emitovano je 72 različite turske TV serije. Ukupan broj epizoda koje su prikazane iznosi 1154. U pitanju su dakle brojke koje se odnose samo na projekte prikazane na TV ekranima. Kada se dodaju projekti sa digitalnih platformi brojevi su naravno veći. Tako dolazimo do broja od 114 turskih serija u toku ove godine. Ukupan broj epizoda emitovanih u toku 2022. godine iznosi 1609.

 Tokom godine počelo je 45 serija na TV kanalima a 40 je došlo do svog finala. Naravno u ovih 40 se ubrajaju i projekti koji su počeli ranijih godina.

Naslov koji smo napisali možda i nije najbolji. Teško da je neko mogao da isprati sve epizode svih sedamdeset i dve televizijske serije koje su emitovane u toku 2022. godine. Teško, ali ne i nemoguće pogotovo kada se u obzir uzme Youtube i mogućnost gledanja serije po želji, onda kada vama to odgovara. Kada su u pitanju digitalne platforme komfor gledanja epizoda se podrazumeva, naravno ukoliko imate pretplatu na iste.

Koliko ste vi turskih serija gledali prošle godine? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Otkriveno ime drugog sina Fahriye Evcen i Buraka Ozcivita?!

By: TV Exposed