Otkriveno ime drugog sina Fahriye Evcen i Buraka Ozcivita?!

Fahriye Evcen i Burak Ozcivit su jedan od najpoznatijih i najpopularnijih turskih parova. Zbog toga ni ne čudi što svaka informacija iz njihovog života koja se pojavi na društvenim medijima i u štampi privuče dosta pažnje.

Otkriveno ime drugog sina Fahriye Evcen i Buraka Ozcivita?!

Foto Credits: RiriNano

Pre nekoliko meseci je objavljeno da Fahriye Evcen i Burak Ozcivit očekuju prinovu, što je vrlo brzo i potvrdjeno. Nakon toga je bilo reči da Fahriye nosi još jednog dečaka, što je po izvorima bliskim paru takodje tačna informacija. Sada su stigle i nove vesti o njima i njihovoj porodici.

Publikacija Huriryet navodi da je poznati bračni par doneo odluku da prinovu nazovu Kerem. Za sada nije bilo informacija od Fahriye i Buraka na ovu temu, a u tekstu Hurriyeta se navodi da su u pitanju pouzdani izvori. Koliko pouzdani - ostaje da vidimo.

Fahriye Evcen je u poodmakloj trudnoći pa ćemo u prvom delu 2023. dobiti novog člana porodice Ozcivit. Karan će dakle dobiti brata, a da li će se zvati Kerem kao što sada mediji tvrde saznaćemo u narednim mesecima.

Podsećamo, par se verio 9. marta 2017. godine u Nemačkoj a venčao u Istanbulu 29. juna 2017. godina. Maleni Karan je rođen 13. aprila 2019. godine. Uskoro će dobiti malog batu, što raduje sve fanove ovog para.

NOVO - Tetikcinin Oglu - Nova serija od kreatora projekta Cukur!

By: TV Exposed