Šta Kerem Bursin misli o braku sa Hande Ercel i deci?

Kerem Bursin i Hande Ercel su jedan od najpoznatijih mladih parova u turskom šou-biznisu. Šta glumac misli o njihovoj vezi, da li je spreman da zasnuje porodicu? Odgovor na ta pitanja potražili su novinari Hurriyeta.

Šta Kerem Bursin misli o braku sa Hande Ercel i deci?

Foto Credits: Al Bawaba

Turski glumac Kerem Bursin je u svom poslednjem intervjuu priznao da nije lako izdržati javni pritisak kada kraj sebe ima ženu koju voli a i koja je kao i on javna ličnost. Svi smatraju da je njihova dužnost da ih pitaju kada će biti venčanje. On je trenutno u procesu otkrivanja i shvatanja šta to prava ljubav zapravo jeste.

Naravno, misli o deci su mu više puta prošle kroz glavu. Prošle su zajedno sa stavom da je to jedna zaista ogromna odgovornost. Dokle god je to sve na nivou ideja u glavi, oni to neće pretvoriti u nešto konkretno.

Kerem Bursin je sebe nazvao „minimalnim romantikom“. On voli jednostavne stvari. Voli šetnje kroz planinske predele ili odmaranje u malom hotelu sa voljenom osobom. Jednostavno, uživa u svemu što mu život pruža. Pogotovo u društvo jedne tako lepe žene kao što je Hande, svaki trenutak je dragocen. Za dalje će videti, sve je otvoreno i sve može da se desi. Najbitnije je da im je lepo, da uživaju i nada se da će tako i ostati.

NOVO - Danas počinje nova turska serija Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed