Strah zbog (ne)emitovanja serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Obožavaoci Neslihan Atagul i Kadira Dogulua već duže vreme su koncentrisani na novu seriju u Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Periodi prvog partnerstva, zatim ljubavi pa braka, koji su počeli serijom Fatih Harbiye dvoje poznatih imena pre 8 godina, uvek su bili na vrhu dnevnog reda časopisa.

Strah zbog (ne)emitovanja serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: Internet Haber

Projekti u kojima su učestvovali oboje glumaca takođe su napravili veliku buku i godinama kasnije, duo se ponovo okupio. Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći zapravo ima sasvim drugačije značenje za popularni par. Ne samo da su glavne uloge i da će se posle osam godina ponovo pojaviti pred svojim fanovima kao partneri u seriji, već će kao produkcijski partneri ove serije dati i novi test karijere.

Kadir Dogulu, koji je otvorio Alim Yapim, postao je produkcijski partner sa TMC Filmom u seriji Gecenin Ucunda. Ova situacija omogućila je poznatom paru da zakorači u produkciju projekata. Projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći je veoma važan i zbog razlike u njegovoj priči, susreta dva poznata imena u TV seriji i činjenice da je to projekat koji će ih odvesti u drugu karijeru. Iako su fanovi, koji su mesecima čekali emitovanje serije na Star TV-u, bili još više uzbuđeni trejlerima, nerviralo je to što još nije objavljen datum izlaska, odnosno početka emitovanja serije.

Najveći strah onih koji žele da vide magiju Neslihan Atagul i Kadira Dogulua na ekranu može se pokazati kao činjenica da TV serije koje su tek počele u novoj sezoni privlače određenu publiku i da kasnije započeti projekti imaju teškoća u izlasku u prvi plan.

NOVO - Od lika Deniz Baysal mnogo toga zavisi u novoj sezoni serije Teskilat

By: TV Exposed