Od lika Deniz Baysal mnogo toga zavisi u novoj sezoni serije Teskilat

Deniz Baysal, koja je bila veoma uspešna u prve dve sezone turske serije Teskilat / Organizacija, takođe je dovela svoju glumačku predstavu na veoma dobar nivo sa likom Zehre. Iako su mnogi važni likovi ostali u seriji punoj akcije, Zehra je jedno od ključnih imena treće sezone ove serije.

Od lika Deniz Baysal mnogo toga zavisi u novoj sezoni serije Teskilat

Foto Credits: Karar

Uspešan partnerski proces sa Caglarom Ertugrulom, koji je trajao dve sezone je završen, ali je u trećoj sezoni, koja počinje u nedelju, 2. oktobra, ovog puta otpočeo period partnerstva sa Muratom Yildirimom. Činjenica da je Deniz Baysal bila glavni lik serije od samog početka i da je dobila veliku podršku publike takođe je važan faktor za uspeh serije Teskilat.

Serija Teskilat / Organizacija će iznenaditi sve sa potpuno drugom pričom i veoma različitim glumcima u novoj eri. Međutim, ono što nikoga u seriji neće iznenaditi biće glumački recital Baysal sa uspehom akcije. Dok je Murat Yildirim uključen u priču sa likom Omera, prošla iskustva između Zehre i Omera će dodati drugu boju seriji. Takođe je veoma zanimljivo gde će Zehra, koju igra Deniz Baysal, biti bačena u promenjenom novom periodu serije. Sa čime će se lik Zehre suočiti u novoj sezoni, takođe će u velikoj meri odrediti kako će se priča razvijati.

Za Zehru će početi veoma težak test. Pošto je svoje kolege morala da pošalje u smrt, Zehra ne može lako da prebrodi ovu traumu i daje ostavku na posao. Za nju više ništa neće biti isto, a noćne more će je proganjati.

NOVO - Nur Surer o novoj sezoni serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed