Meryem Uzerli u novoj seriji Ru?!

Sjajne vesti za fanove popularne turske glumice Meryem Uzerli. Njihova omiljena glumica dala je saglasnost za novu seriju. Prenosimo kompletnu informaciju.

Meryem Uzerli u novoj seriji Ru?!

Foto Credits: Wikipedia

Meryem Uzerli je postigla načelan dogovor sa digitalnom platformom Disney Plus i tako se pridružila zaista već velikom broju turskih superstarova koji će raditi na njoj. Poznato je i u kom projektu, odnosno kojoj seriji će se, ukoliko ne dodje do neočekivanih okolnosti, pojaviti ova fenomenalna turska glumica. Meryem će tumačiti glavnu ulogu u seriji pod nazivom Ru. Otkriveno je i ko će biti njen partner na sceni ove turske serije. Uz Uzerli gledaćemo mladog i veoma talentovanog glumca Merta Yazicioglua.

Snimanje kadrova na ovom projektu biće u Urli a na poziciji režisera će biti Bahadir Karatas. Prodecent je Fatih Aksoy.

Radnja serije će pratiti talentovanog momka Uzera, čija majka boluje od carcinoma. On će se naći u problemima koje će morati da reši vrlo brzo. Tada će upoznati Reyan koja vodi restoran Ru sa svojim suprugom. Ona je mnogo starija od Uzera. Život ovog mladića se u potpunosti promeniti kada se zaljubi u Reyan. Ljubav u kojoj je tolika razlika u godinama, kao i njen brak će staviti njihov odnos pred mnoga iskušenja.

Meryem Uzerli je dala načelnu saglasnost za rad u ovoj novoj seriji. Očekuje se da se nakon Kanskog festivala i povratka Meryem u Istanbul sve i formalizuje.

NOVO - Serkan Cayoglu bira novi projekat

By: Milt-TV Exposed