Serkan Cayoglu bira novi projekat

Poznati turski par Ozge Gurel i Serkan Cayoglu počinju pripreme za venčanje koje će se održati ovog leta, dok njihovi obožavaoci nestrpljivo iščekuju razvoj događaja. Ozge, koja nastavlja da učestvuje u snimanju serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život, ponovo je obradovala svoje fanove efektnom produkcijom.

Serkan Cayoglu bira novi projekat

Foto Credits: Haberler

Serkan Cayoglu je, s druge strane, dobio mnogo ponuda nakon serije Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi i nalazi se u fazi evaluacije projekata i donošenja odluke. Takođe se navodi da su mnoge ponude date Serkanu, koji je prvo sklopio dogovor za film Alpera Caglara pod nazivom Ilk Gokturk, ali je potom odustao zbog problema sa planiranjem.

Par je stvorio priliku i zajedno su otišli ​​da gledaju novu pozorišnu predstavu Pelin Karahan. Par, čija se sreća ogledala u svakom njihovom pogledu, nije želeo da ostavi Pelin Karahan samu na sceni na kojoj se prvi put pojavila.

Ozge Gurel je dala i kratku izjavu: „Pelin je mnogo pričala o ovome, veoma je uzbuđena. Takođe smo veoma radoznali. Pelin se jako zabavljala na probama“, rekla je ona i pozvala sve da pogledaju predstavu.

Upitan da li bi ušao u pozorište ili ne, Serkan Cayoglu je izjavio: „Zašto da ne?“, i rekao da ako dobije ponudu za pozorišnu predstavu, svakako će da je razmotri. Ozge Gurel je, s druge strane, rekla da bi se to moglo dogoditi kada za to dođe vreme.

Serkan je napomenuo da još nema projekat za ovu godinu, ali da postoje neke stvari koje će biti razjašnjene u narednim mesecima.

NOVO - Uskoro kraj sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu

By: Milt-TV Exposed