Sukru Ozyildiz povredio nogu ali je dobro prošao!

Turski glumac Sukru Ozyildiz se u poslednje vreme često nalazi u centru pažnje medija. Nakon zabrinjavajućih vesti o njegovom zdravlju, stigle su znatno bolje informacije.

Sukru Ozyildiz povredio nogu ali je dobro prošao!

Foto Credits: Haberler

Sukru Ozyidliz iza sebe ima nekoliko zanimljivih projekata. Glumac je tumačio glavnu ulogu u seriji Akinci, koja je donela priču o superheroju i bio zaista sjajan. Nakon toga je preuzeo ulogu u filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika sa Demet Ozdemir, koji je dobio i svoj nastavak, odnosno drugi deo koji je snimljen tokom leta i nalazi se u post-produkciji. Sukru trenutno nastupa u mjuziklu Alice Muzikali sa Serenay Sarikayom i bira nove projekte, odnosno čita scenarije za ponuđene uloge.

U centar pažnje medija je došao prvo zbog toga što je vidjen sa mladom devojkom u šetnji, ali vest koja je mnoge njegove fanove zabrinula jeste vest o povredi noge koju je doživeo glumac. Srećom, informacija koju su preneli turski mediji o tome da je Sukru Ozyidliz pri treningu doživeo prelom noge, nisu istinite. Ozyildiz jeste doživeo povredu noge, ali znatno blažu nego što su mnogi u prvi mah preneli.

U pitanju je samo blaža povreda noge, bez ozbiljnijih posledica za glumca. Turski mediji su ponovo požurili i pokušali da naprave senzacije, koje nije bilo. Sukru je već spreman za nastavak rada i povratak svakodnevnim obavezama, a njegovi fanovi se nadaju i vestima o nekoj njegovoj novoj seriji.

NOVO - Burak Ozcivit i sin Karan nastavljaju da privlače pažnju (FOTO)

By: TV Exposed