Melis Civelek, scenaristkinja serije Yasak Elma priprema novu seriju!

Ime Melis Civelek poznato je u svetu turskih TV serija po svojim snažnim scenarijima i mnogi gledaoci  pomno prate priče koje je do sada otkrila. Scenaristkinja Civelek privukla je pažnju najpre svojom TV serijom Adini Feriha Koydum / Zvala se Feriha.

Melis Civelek, scenaristkinja serije Yasak Elma priprema novu seriju!

Foto Credits: Internet Haber

Melis Civelek, koja je napisala 48 epizoda TV serije Adini Feriha Koydum / Zvala se Feriha, u kojoj su glumili Cagatay Ulusoy i Hazal Kaja, ostala je upamćena i kao scenaristkinjaa TV serije Gullerin Savasi.

Melis, čije smo ime takođe videli u uticajnim dramskim projektima kao što su Asla Vazgecmem i Bir Umut Yeter, bila je osoba koja je napisala priču u TV seriji pod nazivom Sol Yanim, prošle sezone.

Melis Civelek, koja je scenaristkinja TV serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka zajedno sa Zeynep Gur, skreće pažnju jer scenaristkinja koji stoji iza pet sezona projekta, koji je počeo 2018. godine, piše šestu sezonu za Yasak Elma i radi na drugoj seriji.

Scenaristkinja Melis Civelek ponovo nastupa u novoj sezoni sa serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice! Ovaj novi projekat radiće se u produkciji kompanije Gold Film koja je u vlasništvu Faruka Turguta.

Dok traju studije scenarija za seriju Kizilcik Serbeti, koju ćemo gledati kao porodičnu dramu, u toku su preliminarne pripreme i kasting je počeo.

NOVO - Ozcan Deniz želi nazad svog sina!

By: TV Exposed