Demet Ozdemir o novoj seriji

Turska glumica Demet Ozdemir doživljava ispunjen period kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Obožavaoci para, koji su započeli pripreme za brak sa njenim verenikom Oguzhanom Kocom i najavili da će se venčati kada im se ukaže prilika na leto, sa nestrpljenjem iščekuju razvoj događaja.

Demet Ozdemir o novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir je, s druge strane, u velikom intenzitetu u ovom procesu. Ima veoma zgusnust raspored snimanja Disney Plus serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Glumica, koja je već neko vreme na snimanju za ovu seriju, objasnila je da je sve prošlo veoma dobro. Činjenica da je poznata glumica veoma prijatna i vesela daje poruku da joj je nova serija “legla” odlično. U ovakvom stanju, Demet je oduševila svoje fanove, koji već sa uzbuđenjem iščekuju novu seriju.

Govoreći o seriji u kojoj pored nje Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan preuzimaju glavne uloge, glumica je rekla: „Trenutno sam zauzeta. To je veoma lepa stvar, veoma prijatna za mene. Sanjala sam o pauzi i maštala da ću otići na odmor, ali znala sam da će biti ovako.” Iako glumica ne može da se odmori, ne žali se na ovaj intenzivan tempo jer je obavljen dobar posao.

Demet Ozdemir je objasnila da ne može da daje informacije o seriji. Glumica je dodala: „Neverovatno je intenzivno, sve ide veoma dobro. Osim toga, ne mogu dati mnogo informacija. Ali nadam se da ću sa zadovoljstvom saslušati vaše povratne informacije kada serija bude objavljena.”.

NOVO - Sila Turkoglu - Mobing, pa nova serija?!

By: TV Exposed