Serkan Cayoglu kao Sultan Mehmed u novoj seriji Mehmed Fetihler Sultani

Nakon što je objavljen trejler nove serije pod nazivom Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, publika je počela da čeka sa velikom radoznalošću.

Serkan Cayoglu kao Sultan Mehmed u novoj seriji Mehmed Fetihler Sultani

Foto Credits: Haberler

U novoj seriji Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koja se uskoro očekuje na ekranima TRT1, igraju istaknuti glumci kao što su Serkan Cayoglu, Selim Bayraktar, Fikret Kuskan, Tuba Unsal, Sinan Albayrak.

Uključivanje glumaca kao što su Kenan Coban, Bulent Alkis, Savas Ozdemir, Esila Umut i Ali Nuri Turkoglu u sporednim ulogama bilo je izuzetno u smislu prikazivanja snage glumačke ekipe serije.

Serkan Cayoglu, koji se spremao da osvetli najvažniji period Osmanskog carstva u liku sultana Mehmeda, veoma je oduševio svoje obožavaoce.

Objavljene prve fotografije

Prve slike glumčevog novog lika, snimljene na setu serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, takođe su privukle veliku pažnju na društvenim mrežama.

Mnogi obožavaoci TV serija podelili su komentare da su veoma radoznali za novu verziju poznatog glumca, kome su izglasali poverenje, rekavši: „On može da se nosi sa bilo kojom ulogom“.

Činjenica da će se Serkan Cayoglu vratiti na televizijski ekran sa novom serijom takođe je podstakla fanove serije u inostranstvu. Čini se da će nova serija pod nazivom Mehmed Fetihler Sultani imati kapacitet da dopre do gledalaca širom sveta koji sa radoznalošću prate turske TV serije.

Pored toga, značajan uticaj imaće i najava serije Serkana Cayoglua svojim fanovima u mnogim zemljama sveta, uz veliku podršku svojih fanova na društvenim mrežama.

NOVO - Serije Cukur, Yabani i Kara imaju sličan koncept?!

By: TV Exposed