Poznato kada će biti premijera filma Maria

Venecijanski međunarodni filmski festival će premijerno prikazati novi film Maria, u kojem glume Angelina Jolie i Haluk Bilginer, a režira ga Pablo Larrain.

Poznato kada će biti premijera filma Maria

Foto Credits: Internet Haber

Film Maria je biografska priča o američkoj operskoj pevačici grčkog porekla, Mariji Kalas, koja se s pravom smatra jednom od izuzetnih operskih umetnica 20. veka.

Haluk Bilginer tumači Aristotela Sokrata Onasisa, poznatog grčkog magnata brodarske industrije, investitora i milijardera .

Kalasova, slavljena zbog svojih interpretacija belkanta i izvođenja Verdija i Pučinija, suočila se i sa ličnim izazovima, uključujući svoj odnos sa Onasisom, koji ju je neočekivano napustio da bi se oženio Džeki Kenedi. Film obećava zanimljivo istraživanje muzike, strasti i tragedije u svetu opere.

Nagradjivani glumac

Turski glumac Haluk Bilginer ostvario je značajnu karijeru i osvojio brojne nagrade. Evo nekoliko ključnih momenata kada su u pitanju međunarodna priznanja:

Bilginer je osvojio Emmy nagradu za najbolju mušku ulogu na 47. Međunarodnim Emmy nagradama za svoju ulogu u seriji Sahsiyet (2018).

Njegov film Kis Uykusu osvojio je prestižnu Zlatnu palmu na Kanskom filmskom festivalu.

NOVO - Ko je Boss u seriji Gaddar | Nemilosrdni?!

By: TV Exposed