Serija Behzat C se vraća!

Serija Behzat C će se uskoro ponovo sresti sa publikom, ali su stara pitanja ponovo počela da se otvaraju. Serija, koja je dobila veliko priznanje kada je prvi put emitovana na ekranu TRT1, ostala je upamćena i po svojim aspektima koji su doticali političku atmosferu tog perioda.

Serija Behzat C se vraća!

Foto Credits: Haberler

Projekat Behzat C se ponovo sastao sa publikom 2019. godine sa drugačijim konceptom, ali ovaj susret nije bio zadovoljavajući i na onom nivou kao što se očekivalo. Dnevni red je zauzela vest da Erdal Besikcioglu takođe nije želeo da nastavi da radi jer je imao primedbe na scenario.

Naširoko se raspravljalo o tome da Fatih Arman, koji je igrao lik Haruna, nije uključen u seriju tokom ponovnog susreta sa publikom na Blu TV-u.  Seda Bakan tada takođe nije mogla da bude u timu serije zbog trudnoće.

Erdal Besikcioglu je nedavno najavio da mu se dopao scenario koji mu je došao i da će se serija uskoro vratiti. I dok je ova vest obradovala milione obožavalaca, uzbuđenje je još više pojačao ovaj popularni glumac, koji je najavio da će učestvovati u projektu kao i neki glumci iz stare postave.

Svima je odmah bilo na umu pitanje da li će Fatih Artman ovog puta učestvovati u priči.

Prema urbanoj legendi, Erdal Besikcioglu i Fatih Artman su se posvađali i nisu u dobrim odnosima. Iz tog razloga Artman nije uključen u nastavke ove turske serije. Kako sada stvari stoje, Bezhat C se vraća, sa Erdalom, bez Fatiha u glumačkoj ekipi.

NOVO -  Poznata radnja nove turske serije Duy Beni / Čuj me

By: TV Exposed