Nove vesti o seriji Bir Zamanlar Kibris

Turska serija Bir Zamanlar Kibris je bila veoma popularna u prvoj sezoni. Serkan Cayoglu koji tumači glavnu ulogu u projektu je još jednom pokazao svoj raskošan glumački talenat.

Nove vesti o seriji Bir Zamanlar Kibris

Foto Credits: IMDB

Stižu nam nove vesti o ovom projektu. Snimanje druge sezone serije Bir Zamanlar Kibris će početi tačno za mesec dana. Ekipa će se na setu okupiti 27. avgusta. Poznat je i novi režiser ove turske serije. Na toj poziciji u novoj seuzoni će biti Osman Tasci. U prvoj sezoni režiser je bio Hakan Inan.

Snimanje druge sezone će ipak biti na Kipru. Postojala je ideja da se set preseli u Ayvalik, ali se od nje odustalo. Istina, na Kipru su veoma visoke temperature, ali su uvedene i biće uvođene dodatne sigurnosne mere. Na taj način snimanje kadrova na ovoj sjajnoj turskoj seriji će se odvijati bez problema.

Produkcija je trenutno u potrazi za pojačanjima u glumačkom kadru. Novi lik u seriji će biti bivši turski predsednik Suleyman Demirel. U danima koji slede biće poznato ko će tumačiti ovaj lik u seriji Bir Zamanlar Kibris.

Od ranije je poznato da je postignut dogovor između produkcije i nacionalnog kanala TRT1 na kom se serija emituje po kom će se trajanje epizoda zadržati na 120 minuta.

NOVO - Legendarni turski glumac Nuri Alco o Kivancu Tatlitugu

 By: Milt-TV Exposed