Ilker Kaleli već privlači pažnju serijom La Pasion Turca

Ilker Kaleli, koji se pojavio u promocijama projekta La Pasion Turca, serije u kojoj je u glavnoj ulozi i njegov tečni španski, hvaljen je na društvenim mrežama i postao je jedan od najzastupljenijih tema.

Ilker Kaleli već privlači pažnju serijom La Pasion Turca

Foto Credits: Haberler

Španska serija La Pasion Turca, u kojoj glumi turski poznati glumac Ilker Kaleli, počinje sa emitovanjem na španskoj platformi Atresplayer 24. marta.

Serija, u kojoj glumi Ilker Kaleli sa poznatom španskom glumicom Megi Sivantos, kasnije će biti emitovana na španskom kanalu Antena 3.

Ilker Kaleli igra trgovca antikvitetima po imenu Yaman u projektu La Pasion Turca, koji je zasnovan na istoimenom romanu Antonija Gale i zasnovan je na akciji, avanturi i ljubavi između Španjolke i Turčina.

U iščekivanju serije

Za seriju La Pasion Turca, koja je snimana na španskom, Kaleli se pripremao za svoju ulogu pohađajući petonedeljni kamp španskog jezika u Madridu.

Glumčev tečno govoreći španski, koji je studirao i na konzervatorijumu u Engleskoj i poznat je po visokom nivou engleskog, hvaljen je na društvenim mrežama i postao jedan od najzastupljenijih u promocijama La Pasion Turca.

Ostaje da vidimo kakve će rezultati ostvariti ova nova serija.

NOVO - Nastavljaju se uzbuđenja u seriji Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

By: TV Exposed