Nastavljaju se uzbuđenja u seriji Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

U drugoj epizodi Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač ponovo je bilo scena koje oduzimaju dah.

Nastavljaju se uzbuđenja u seriji Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Foto Credits: Haberler

Kenan Coban, koji se pridružio seriji Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač u drugoj epizodi, ojačao je Mehmedovu moć likom Malkocoglua Balija Beja.

Poznati glumac osvojio je divljenje miliona gledalaca svojim likom Abdulhejom u popularnoj TV seriji Kurtlar Vadisi. Kenan Coban, koji je najviše upamćen po ovoj ulozi u svojoj glumačkoj karijeri, takođe je igrao različite zapažene uloge u različitim predstavama.

Čini se kao dobar korak da se glumac vrati u televizijske serije i sa istorijskim projektom.

Kenan Coban se poslednji put pojavio sa likom Fahrija u fenomenalnoj TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumsuz Olmaz između 2015. i 2020. godine.

Zanimljiva epizoda istorijske serije

U prethodnoj epizodi serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, Mehmed je svrgnut sa prestola Čandarlijevim zamkama, a Saruhan je poslat u sandžačku kneževinu.

U novoj epizodi, kao rezultat Čandarlijevih lukavih planova, sultan Murad je pozvao Mehmeda u prestonicu.

Sultan Murad je bio odlučan da Mehmeda smatra odgovornim za kovanje novčića u njegovo ime, rekavši: „Dva sultana su previše na ovom svetu.“.

Zadatak dovođenja Mehmeda u prestonicu poveren je Malkoogulariju. Malkočoglu Bali beg, koji je rekao: “Naš ugled i ugled su na raspolaganju sultanu Murad Hanu“, stigao je u Saruhansku sandžačku kneževinu da ispuni svoju dužnost.

Šehabeddin-paša govori Malkočoglu Bali begu da je Mehmed raznim trikovima svrgnut s prestola. Shvatajući situaciju, Malkočoglu Bali beg je sada sa princom Mehmedom.

Uzbuđenja u seriji se nastavljaju!

NOVO - Novi glumac u seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice

By: TV Exposed