Harmonija Tatlituga i Sarikaye u seriji Aile oduševljava mnoge!

Teško je reći da serija Aile / Porodica, čiji je scenario napisao Hakan Bonomo, ima neku impresivnu, divnu priču i stvara sasvim drugačiju atmosferu za publiku.

Harmonija Tatlituga i Sarikaye u seriji Aile oduševljava mnoge!

Foto Credits: IMDB

Na kraju krajeva, to je kao tipična priča o bogatom dečaku, siromašnoj devojci. Ipak, tu je energija i harmonija Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikaye, što je razlog zašto serija privlači toliku pažnju.

Jer čak i način na koji ovo dvoje gledaju jedno drugo utiče na publiku. Naravno, ne treba propustiti činjenicu da Kivanc Tatlitug ima jedinstvenu glumačku predstavu koja privlači publiku na priču.

Serenay Sarikaya takođe stvara ovu atmosferu, ali Tatlutug čini da publika to jasnije oseti.

Jak scenario

U scenama Aslana i Devin u seriji Aile / Porodica postoji osećaj kao da ste slučajno na ekranu primetili situaciju u toku života i posmatrate tu stvarnost. Ni Serenay ni Kivanc ne preteruju, kao da rade nešto normalno u normalno vreme.

Drugim rečima, moguće je reći da ovo ostavlja utisak stvarnog snimanja skrivenom kamerom, a ne scene serije. Zbog toga serija Aile dobija toliko pažnje. Naravno, serija ima jak scenario. Naravno, u priči učestvuju mnoga poznata imena kojima i publika pridaje značaj. Međutim, najvažnije je da su scene Aslana i Devin veoma bliske stvarnosti i da glumci nemaju prizvuk snimanja i glume.

Mnogi gledaoci misle da čak i da ovo nije TV drama, Serenay i Kivanc bi bili upravo takvi u stvarnom životu. Treba napomenuti da je serija Aile ovim aspektom privukla milione na ekran, a publiku su više zanimale scene Aslana i Devin nego opšti tok priče.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Can Yaman otkrio koja mu je najvažnija uloga u karijeri!

By: TV Exposed