15 miliona za Demet Ozdemir!

TV serije sa Demet Ozdemir, jednom od popularnih glumica prošlog perioda, emituju se u mnogim zemljama sveta. Film Ljubavna taktika, koji se ove godine susreo sa publikom na Netflixu, uspeo da je uđe u prvih 10 na listama za gledanje nakon objavljivanja i pomogao je lepoj glumici da poveća broj svojih obožavalaca. širom sveta.

15 miliona za Demet Ozdemir!

Foto Credits: Dizilah

Demet Ozdemir, koja ima fan stranice i naloge na mnogim različitim platformama društvenih medija, posebno na Tviteru, dostigla je 15 miliona pratilaca na svom zvaničnom Instagram nalogu početkom maja meseca.

Lepa glumica, koja je od nedavno na dnevnom redu zbog veze sa Oguzhanom Kocom u privatnom životu, postala je jedno od imena o kojima se najviše priča u svetu magazina.

Podsećamo, Hande Ercel je vodeća turska glumica sa 27 miliona pratilaca na Instagramu i daleko ispred svih, ali i Demet značajno napreduje.

Demet Ozdemir, koja je imala uspešan period i u ljubavnom i u poslovnom životu, dogovorila se sa Disney plus digitalnom platformom, koja se proteklih meseci sprema da počne sa emitovanjem u Turskoj.

Glumica, koja je u glumačkoj postavi nove serije Između sveta i mene, koja će biti snimana za ovu digitalnu platformu, deliće glavnu ulogu u seriji sa Bugrom Gulsoyem i Hafsanur Sancaktutan.

NOVO - Ozgur Cevik iznenadio fanove izborom nove serije

By: Milt-TV Exposed