Afra Saracoglu otkrila šta je promenilo njen život!

Glumica Afra Saracoglu gostovala je u talk-showu koji vodi Ibrahim Selim. Na tom gostovanju otkrila je neke stvari koje do tada nisu bile poznate javnosti.

Afra Saracoglu otkrila šta je promenilo njen život!

Foto Credits: TV Mag

Afra je otkrila da joj je majka bukvalno promenila život jednim razgovorom i imala odlučujuću ulogu u njenoj karijeri. O čemu se radi? Ozcan Deniz je postavio fotografiju sa Nurgul Yesilcay i njom najavio početak snimanja filma Druga šansa. Tada je Afrina majka pisala Denizu ne znajući da oni tragaju za glumicom koja ima plave oči za jednu od uloga u projektu. Brzo nakon tog razgovora, Ozcan je pozvao Afrinu majku i saopštio joj da je njena kćerka dobila ulogu u filmu. To je u tom trenutku predstavljalo najveću sreću za nju, rekla je Saracoglu. U pitanju je prekretnica u njenom životu i karijeri i uloga koja joj je otvorila mnoga vrata.

Afra Saracoglu briljira u sve popularnijoj seriji Yesilcam. U tom projektu tumači jednu od glavnih uloga a zbog nje dobija i sve veći broj važnih marketinških ugovora i to odjednom. Čini se da je od uloge u filmu pa do danas sreća, barem kada je poslovni deo života ne napušta. Talentom i kvalitetom je to sigurno i zaslužila.

NOVO - Can Yaman nominovan među 100 Most Handsome Faces u 2021. godini!

 By: Milt-TV Exposed