Kerem Bursin i njegovi fanovi ponovo prave čuda!

Kerem Bursin, koji je svojom romantičnom humorističnom serijom Sen Cal Kapimi dostigao veliku bazu fanova u mnogim zemljama sveta, postao je veoma popularna ličnost, posebno u Španiji i zemljama španskog govornog područja.

Kerem Bursin i njegovi fanovi ponovo prave čuda!

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin je prošle godine otišao u Španiju zbog novih projekata koji imaju veze sa  glumom i imao je priliku da upozna španskog glumca Antonija Banderasa, kome se divio, kao i da obavi mnoge razne posete.

Ove veze koje je poznati glumac uspostavio u Španiji sada se ogledaju kao korak dobrote nakon zemljotresa u Turskoj. Španski fanovi Kerema Bursina započeli su kampanju pomoći za lečenje rana građana povređenih u zemljotresu u Kahramanmarašu. Obožavaoci glumca su počeli da prikupljaju donacije preko Udruženja AHBAP, navodeći da sprovode međunarodnu donaciju.

Zahvalnost fanovima

Kerem Bursin je takođe pokazao svoju zahvalnost rekavši „Volim vas“ za ovaj dobrotvorni rad na njegovom nalogu na Tviteru. Odgovarajući na objavu Kerema Bursina, fan stranica je uključivala sledeće izjave:

„Ništa što uradimo neće biti dovoljno da pomognemo svim ljudima pogođenim ovom tragedijom. Vi ste inspiracija svima nama, hvala vam što ste takvi.”.

Poznato je da je oko 130 hiljada TL (turskih lira) prikupljeno u ovoj pomoći i kampanja se nastavlja. Kerem Bursin je takođe donirao 200 hiljada TL Udruženju ABAP u prvim danima zemljotresa koje će se koristiti za potrebe građana pogođenih zemljotresom.

Glumac je takođe podelio video na engleskom i pozvao pomoć na međunarodnom nivou. Ovaj glumčev poziv imao je veliki uticaj na društvene mreže i u velikoj meri doprineo aktivnostima pomoći.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Mujde Uzman dobija podršku nakon nove izjave!

By: TV Exposed