Ozan Akbaba kao glavni glumac u novoj seriji Kasabu Doktoru

 Turski glumac Ozan Akbaba se vraća na televizijske ekrane. Prenosimo kompletnu informaciju.

Ozan Akbaba kao glavni glumac u novoj seriji Kasabu Doktoru

Foto Credits: IMDB

Ozan Akbaba će tumačiti glavnu ulogu u novoj turskoj seriji koja nosi naziv Kasabu Doktoru, ili u prevodu Gradski doktor. Reč je o adaptaciji popularne korejske serije koja se zove Dr Romantic. Radnja ove serije donosi priču o doktoru heroju. Za produkciju ovog novog projekta je zadužena kompanija ARC Yapim. Turski projekat se radi pod vodjstvom Fatiha Enesa Omeroglua, režiser je Arda Sarigun.

Scenario za ovu novu tursku seriju pišu Ilker Aslan i Baris Erdogan. Serija Kasabu Doktoru | Gradski doktor će emitovana na nacionalnom TV kanalu TRT1 i predstavlja jednu od nove tri serije na kojoj rade.

Ozan Akbaba će u ovoj seriji glumiti Kemala, a narednih dana će se znati ko će biti Ozanova partnerka na sceni i ostatak glumačke ekipe. Snimanje nove turske serije Kasaba Doktoru | Gradski doktor će krenuti početkom marta.

Pored ove serije na turskom nacionalnom televizijskom kanalu TRT1 će u narednom periodu biti emitovane još dve. Kompanija US Yapim radi na projektu pod nazivom Kara Tahta ili u prevodu Crna tabla ili samo Tabla. O ovoj seriji se sem naziva i produkcione kompanije ne zna mnogo.

Treća serija koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu u narednim mesecima je Balkan Ninnisi ili Balkanska uspavanka.

O svim ovim projektima će u narednom periodu biti dosta vesti koje ćete moći da pratite na našem sajtu.

NOVO - Serenay Sarikaya o tome kako je smršala

 By: Milt-TV Exposed