Emotivna proslava Murata Yildirima

Supruga Murata Yildirima, Iman Elbani, pobedila je na takmičenju za lepotu održanom u Maroku 2008. godine i pojavila se na takmičenju za Miss Arapskog sveta. Glumac se oženio Iman Elbani na veličanstvenoj ceremoniji 2016. Srećan život para traje od prvog dana. Murat Yildirim je na svom Instagram nalogu sa svojom suprugom podelio romantično sećanje. Glumac, ...

Emotivna proslava Murata Yildirima

Supruga Murata Yildirima, Iman Elbani, pobedila je na takmičenju za lepotu održanom u Maroku 2008. godine i pojavila se na takmičenju za Miss Arapskog sveta. Glumac se oženio Iman Elbani na veličanstvenoj ceremoniji 2016. Srećan život para traje od prvog dana.

Murat Yildirim je na svom Instagram nalogu sa svojom suprugom podelio romantično sećanje. Glumac, koji je priredio vruće rođendansko iznenađenje za Iman Elbani, svoje romantične trenutke sa suprugom objavio je i na njenom nalogu na Instagramu.

Trenuci kada su njih dvoje bili puni ljubavi i sreće obradovali su i obožavaoce.

Murat Yildirim je u svojoj objavi dodao sledeću poruku: „Drhtim ... Nisi me uznemirila ni jedan dan, ništa te nije moglo uznemiriti. Srećan rođendan ❤ @iman_elbani ”

By: TV Exposed

NOVO-Uloga snova Demet Ozdemir