Koliko može serija Kader Baglari / Sudbinske veze?!

Zbog loše gledanosti, nova turska televizijska serija Kader Baglari / Sudbinske veze sa Aycom Aysin Turan i Serkanom Cayogluom u glavnim ulogama može relativno lako biti otkazana.

Koliko može serija Kader Baglari / Sudbinske veze?!

Foto Credits: IMDB

Ipak, još uvek ima realne šanse za opstanak zbog svog globalnog dometa. Subotom uveče na turskoj televiziji emituju se dve veoma popularne serije, Gonul Dagi i Kardeslerim.

Postizanje visokih rejtinga u takvoj konkurenciji je izazov. Stoga, ekipa koja stoji iza serije Kader Baglari / Sudbinske veze treba da uloži značajne napore da ostane u etru.

Zahvaljujući učešću poznatih turskih zvezda Ayce Aysin Turan i Serkana Cayoglua u projektu, društvene mreže pokazuju da je serija izazvala najveće interesovanje u inostranstvu. Strani pratioci ovih zvezda možda mogu da spasu svoj projekat.

Sutra nova epizoda

Slične situacije su viđene i u protekloj sezoni. Zahvaljujući podršci fanova Akina Akinozua, serija Klopka je prodata u inostranstvu i, uprkos niskoj gledanosti u Turskoj, trajala je 26 epizoda. Takođe, prošle sezone serija Na kraju noći sa Neslihan Atagul i Kadirom Doguluom uspela je da ostane na Star TV-u zbog međunarodne prodaje.

Mnogi su bili nezadovoljni ocenama prve epizode ​​serije Kader Baglari. Na izbor Fox TV-a, međutim, može uticati intenzivno angažovanje pratilaca u inostranstvu. S obzirom na to da Fox TV ima u pripremi još pet novih serija, zavisiće od toga da li će se povećati gledanost narednih epizoda.

Prilika za popravni je već sutra kada će biti emitovana druga epizoda ove nove turske serije. Sudeći po utiscima, čini se da je moguće da će se rejting popraviti, ali ne nešto drastično.

Koliko može serija Kader Baglari / Sudbinske veze u veoma teškoj konkurenciji saznaćemo već sutra uveče…

NOVO - Gulsim Ali Ilhan još vaga ponude

By: TV Exposed