Gulsim Ali Ilhan još vaga ponude

Turska glumica Gulsim Ali Ilhan ponovo je ušla u srca svojih fanova TV serijom Gonul Dagi, u kojoj je igrala glavnu glumicu u prve dve sezone.

Gulsim Ali Ilhan još vaga ponude

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je imala veoma uspešno partnerstvo sa Berkom Atanom, na lični zahtev se na kraju druge sezone oprostila od projekta.

Snimanja u okrugu Sivrihisar, u stepskoj prirodi Eskišehira, otkrivaju činjenicu da ekipa serije Gonul Dagi ovaj posao obavlja uz velike žrtve.

Okrug Sivrihisar, koji je veoma hladan posebno u zimskim mesecima, je mirno mesto u poređenju sa gradom kao što je Istanbul, koji ima širok spektar društvenih mogućnosti. Postojale su informacije da je razlog napuštanja serije Gulsim Ali Ilhan bila njena želja da se vrati svom normalnom životu.

Najnovija glumičina izjava objašnjava njenu posvećenost Istanbulu i da nije moguće da duže vreme ostane negde drugde.

Zaljubljenik u Istanbul

 Glumica je rekla:

„Ja sam zaljubljenik u Istanbul. Zaista volim svaki deo Istanbula. Kada odem negde na odmor, makar i na kratko, Istanbul mi mnogo nedostaje. Čak i ako ima saobraćaja, ja sam u redu sa tim, to je sve.”.

Gulsim Ali Ilhan je prošle sezone osvojila TV ekrane kao glavna ženska uloga u akcionoj seriji Al Sancak / Crvena zastava, zajedno sa Ugurom Gunesom. Iako nije bilo moguće da se serija nastavi u drugoj sezoni, mnogi gledaoci su ponovo shvatili koliko dobro Gulsim Ali Ilhan odgovara akcionoj seriji.

Mnogi se i pitaju - Hoće li se glumica ponovo pojaviti na setovima u novoj sezoni? Navodeći da još nema jasan dogovor, glumica je u procesu evaluacije projekata koji dolaze.

View this post on Instagram

A post shared by Gülsim Ali (@gyulsim)

NOVO - Objavljena nova najava projekta Ataturk (VIDEO)

By: TV Exposed