Šest novih turskih serija za sezonu leto 2021.

Do današnjeg dana potvrđeno je šest novih turskih serija za letnju sezonu 2021. godine. Najavljeno je da će se pored ovih šest snimati još minimum dve televizijske serije, tako da nas očekuje još lepih vesti. Krenimo redom u kratak pregled onoga šta trenutno znamo o serijama koje su potvrđene. Kompanija NTC Medya priprema romantičnu komediju ...

Šest novih turskih serija za sezonu leto 2021.

Do današnjeg dana potvrđeno je šest novih turskih serija za letnju sezonu 2021. godine.

Najavljeno je da će se pored ovih šest snimati još minimum dve televizijske serije, tako da nas očekuje još lepih vesti. Krenimo redom u kratak pregled onoga šta trenutno znamo o serijama koje su potvrđene. Kompanija NTC Medya priprema romantičnu komediju Askin Tarifi u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Kadir Dogulu. Režiser ovog projekta je Deniz Kolos. Scenaristi su Leyla Uslu Oter i Doruk Erengul, koji su prethodno radili na seriji Zumruduanka. OJO Pictures priprema seriju Can Tavanlar za Show TV. U njoj će glavnu ulogu tumačiti Kubilay Aka, a scenarista je Meric Aceni poznat po serijama Erkenci Kus, Love 101 i drugim projektima. Kompanija ARC Film priprema seriju Baht Zamani za TV kanal D. Režiser projekta je Serdar Gozelekli. Alp Navruz je dobio ponudu za glavnu ulogu ali još uvek nije pristao i potpisao ugovor za rad na ovom projektu. Drugu glavnu ulogu će tumačiti Biran Tunca.

Šest novih i mogući nastavak jedne koja se emituje od prošlog leta.

Surec Film priprema novu romantičnu komediju pod nazivom The Baker and the beauty – adaptaciju američke TV serije. Režiser je Baris Yos. U pitanju je priča o mladiću koji radi u porodičnom kafeu čiji se život menja onog dana kada se zaljubi u svetski poznatu manekenku- supermodela. Kompanija Koliba Film priprema seriju pod nazivom Kazara Ask za Star TV. Glavnu ulogu u ovoj seriji je trebalo da tumači Gokce Akyildiz. Ipak, postoje neke informacije da je glumica napustila ovaj projekat. Surec Film radi na seriji Teklif za ATV kanal. Režiser je Hulya Bilan. Snimanje ove serije počinje u maju mesecu u Ankari. Scenario pišu Sema Erol i Mahir Erol.

Uz to, potvrđena je informacija da Fox TV razmišlja o produženju serije Sen cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata ukoliko rejting serije bude zadovoljvajući.

NOVO - Turske serije – Deset najgledanijih prvih epizoda serija koje su u toku

By: TV Exposed