Deniz Can Aktas zabrinuo fanove poslednjom objavom (FOTO)

Vraćajući se na ekrane sa drugom sezonom serije kanala TRT1, Kasaba Doktoru / Gradski doktor, zgodni glumac Deniz Can Aktas često dolazi do izražaja sa svojim objavama na društvenim mrežama.

Deniz Can Aktas zabrinuo fanove poslednjom objavom (FOTO)

Foto Credits: NTV

Svaki deo profila ovog glumca, koji ima 1,2 miliona pratilaca na Instagramu, privlači veliku pažnju njegoviih obožavalaca i za kratko vreme dobija mnogo komentara. Poslednji deo glumca, odnosno poslednja objava koju je podelio zabrinula je njegove fanove.

Glumac, koji je nezgodno pogođen u probi scena borbe u predstavi Romeo i Julija, u kojoj je igrao ulogu u pozorištu, podelio je ljubičasto stanje oka na svom Instagram nalogu, Stotine poruka njegovih sledbenika „ozdravi uskoro“ srušile su se na Aktasa. Tu fotografiju možete pogledati ispod teksta listajući njegovu poslednju objavu.

Deniz Can Aktas je napisao: „Od toga i do toga, na kraju lude godine, neka nova godina svima donese dobrotu! Kao početnik u selfijima, nosio sam „nevolje“ zajedno sa lepoticama. Sve je prošlo, hvala Bogu.”.

Šekspirova predstava Romeo i Julija, u kojoj glavne uloge igraju Naz Gagla Irmak i Deniz Can Aktas, postavljena je na DasDasu. S druge strane, Deniz, koji često dolazi do izražaja u ljubavnom vezom sa koleginicom Hafsanur Sancaktutan, upoznaje svoje fanove na velikom platnu svojim novim filmom Bandirma Missile Club, u kojem je glumio sa Alinom Boz.

NOVO - Emotivan oproštaj Hande Ataizi od serije Camdaki Kiz (FOTO)

By: TV Exposed