Emotivan oproštaj Hande Ataizi od serije Camdaki Kiz (FOTO)

Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja je postigla dobru gledanost prikazujući veoma uspešnu prezentaciju priče sa svojom 3. sezonom na ekranu Kanala D, svake nedelje postiže veoma dobru gledanost i zauzima prvo mesto u danu.

Emotivan oproštaj Hande Ataizi od serije Camdaki Kiz (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Poslednja epizoda ove turske serije, koja je emitovana u četvrtak, 15. decembra, ponovo je naterala ljude da pričaju o uzbudljivim scenama. Hande Ataizi, koja je dala život liku Kane u seriji, umrla je u poslednjoj epizodi Camdaki Kiz-a, serije, koja je za televiziju adaptirana po istoimenoj knjizi Gulseren Budayicioglu.

Kana, koja je u stomaku nosila Sedatovo dete, umrla je od posledica saobraćajne nesreće. Njena smrt šokirala je porodicu Koroglu. Poznata glumica Hande Ataizi oprostila se od svog lika i ekipe TV serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla objavom na društvenim mrežama. Pozirajući sa malom obožavateljkom, glumica je napisala:

„Želela sam da se oprostim od male obožavateljke koja me zaista voli i koja me stalno posećuje tokom serije. Srećna sam ako sam uspela da se dobro provedete u 61 epizodi i steknete prijateljstva. Želeo bih da se zahvalim svim kolegama glumcima, mom timu i OGM-u koji su me do sada podržavali. Nadam se da ćemo se ponovo videti u dobrim delima u budućnosti.”

Glumičine kolege Tugrul Tulek, Selma Ergec, Enis Arikan i Feyyaz Serifoglu takođe su prokomentarisali objavu sa emodžijem u obliku srca.

NOVO - Demet Ozdemir potvrdila dve lepe vesti oko njenih serija!

By: TV Exposed