Demet Ozdemir potvrdila dve lepe vesti oko njenih serija!

Turska glumica Demet Ozdemir pojavila se pred kamerama sa suprugom Oguzhanom Kocem. Demet je dala izjave navodeći da sada može da govori o svojoj novoj seriji.

Demet Ozdemir potvrdila dve lepe vesti oko njenih serija!

Foto Credits: Internet Haber

Lepa glumica, koja će ispred kamera biti sa Enginom Akyurekom, biće glavna glumica u TV seriji Benim Adim Farah / Zovem se Farah. Uloga, koja je ranije spominjana za Asli Enver koja se povukla iz projetka nakon što je ostala trudna, ponuđena je Demet. Demet Ozdemir je izjavila:

„Mogu to reći sada. Tako sam uzbuđena. Sve se razvijalo veoma brzo. Uskoro ćemo biti na snimanju. Osim toga, neću davati nikakve nagoveštaje. Veoma sam uzbuđena, pokušaćemo da uradimo nešto drugačije. Da vidimo, nadam se da ćemo to predstaviti publici, ako im se dopadne biće nam drago.”.

S obzirom da će snimanje serije početi u prvoj nedelji januara, Oguzhan Koc je rekao da će umesto da pravi koncertni program za Novu godinu, ovaj značajan dan provesti sa suprugom. Ovim rečima je postalo jasno da će snimanje serije početi u prvim danima 2023. godine. Demet Ozdemir, koja je sklopila specijalan ugovor sa Disney Plusom, može da učestvuje samo u projektima na Fox TV-u. Kao rezultat dogovora sklopljenog zbog činjenice da su Disney Plus i Fox TV sestrinske organizacije, poznata glumica ne može da učestvuje u seriji koja će se emitovati na drugim televizijskim kanalima.

Demet Ozdemir, koja se zbog ove prinudne situacije suzdržala na vrhuncu karijere, ali je za to dobila veliki honorar, najavila je da će druga sezona serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene biti snimljena za Disney plus. Popularna glumica je izjavila da pripremaju drugu sezonu i sada je jasno. Glumica je rekla:

„Počećemo drugu sezonu. Planiramo da krenemo na snimanje u junu. Izgleda da neću napraviti pauzu.“. Objašnjavajući da će bez odmora biti na snimanju druge sezone projekta Dunyayla Benim Aramda nakon snimanja TV serije Benim Adim Farah, glumica je izjavila da je počela zauzet period.

NOVO - Lale Basar čestitala Ulusoyu na ulozi, pa obrisala objavu!

By: TV Exposed