Lale Basar čestitala Ulusoyu na ulozi, pa obrisala objavu!

Turska glumica Lale Basar jedna je od iskusnijih, sa dosta projekata iza sebe. Glumica je sada u centar pažnje nakon objave na društvenim mrežama.

Lale Basar čestitala Ulusoyu na ulozi, pa obrisala objavu!

Foto Credits: Haberler

Lale Basar je postavila fotografiju sa Cagatayem Ulusoyem u čijem opisu je čestitala svom kolegi na odličnom poslu odrađenom u novom filmu Centilmen / Džentlmen. Međutim, ova objava je vrlo brzo obrisana, pa su se mnogi i iznenadili celom situacijom. Odgovor zbog čega je glumica to uradila je jednostavan – politika digitalne platforme Netflix.

Netflix ne dozvoljava da sa setova njihovih projekata procure bilo kakve informacije, pa ni obične fotografije. Pogotovo sa projekata u kom glume neke velike zvezde, kakva Cagatay u Turskoj zaista jeste. Podsećamo, ranije je režiser Cem Karci bio primoran da obriše svoju objavu kojom je najavio početak snimanja treće sezone serije Terzi / Krojač, koja se priprema za Netflix.  Ova taktika se može nekome dopadati ili ne, ali je evidentno da je i to jedna od tajni uspeha Netflixa i njihovih projekata koji dolaze iz Turske.

Kada je u pitanju Lale Basar, film Centilmen je njen 26. projekat u karijeri. Ova 59.-ogodišnja glumica je prethodno radila na filmovima Mujdemi Isterim, Aykut Eniste 2, Aile Hukumeti, kao i serijama Sihirli Annem, Bay Yanllis, Aynen Aynen , Leke i drugim. Glumačku karijeru je otpočela 2003. godine ulogom u mini-seriji pod nazivom Yuvadan Bir Kus Uctu.

NOVO - Sila Turkoglu i dalje najpopularnija! Elcin Sangu sve bliža vrhu!

By: TV Exposed