Sila Turkoglu i dalje najpopularnija! Elcin Sangu sve bliža vrhu!

Mnogi glumci, koje su upoznali milioni zahvaljujući turskim TV serijama, ne silaze sa dnevnog reda društvenih medija i sa likovima koje igraju i sa svojim aktuelnim projektima!

Sila Turkoglu i dalje najpopularnija! Elcin Sangu sve bliža vrhu!

Foto Credits: Haberturk

Adba.tv je jedna od platformi koja vrši istraživanja o popularnosti na društvenim mrežama. Kada je reč o periodu od 6. do 12. decembra stigla nam je nova lista koja se odnosi na najpopularnije turske glumice.

S obzirom na broj primljenih poruka, Sila Turkoglu, koji je bila na vrhu liste poslednjih nedelja, nikome ne prepušta vrh i prošle nedelje sa 64 hiljade 400 poruka! Nakon što je prepoznata u dnevnim serijama Emanet i Yemin, glumica, koja je dostigla milione likom Doge koju igra u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, takođe je na dnevnom redu društvenih mreža uz veliko interesovanje njenih stranih obožavatelja.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je osvojila priznanje za svoj lik Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća dugo je bila najpopularnija. Međutim, sa početkom TV serije u kojoj glumi Turkoglu, Coskun je pala na 4. mesto na listi. Su Burcu, koja se oporavlja od ove situacije za nekoliko nedelja, već dve nedelje je na 2. mestu. Vidi se da je glumica ponovo povećala popularnost sa 30 hiljada 900 poruka!

Ozge Yagiz, koja prati ova dva imena, gotovo je najstabilnija glumica! Mlada glumica, koja igra u TV seriji Baba / Otac, održava svoju popularnost uprkos sukobu na vrhu!

Osoba koja je na iznenađujući način ušla u ovu listu je Elcin Sangu! Glumica, koja je počela da igra lik Peri u TV seriji Cop Adam / Čiča gliša, čija je 3. epizoda objavljena ove nedelje, sa emitovanjem serije pomerila se na vrh tabele! Prošle nedelje je bila na 4. mestu. kada su u pitanju turske glumice, odnosno njihova popularnost na društvenim mrežama. Neće biti iznenađenje ako Sangu, koja je među popularnim imenima sa 27 hiljada 600 poruka, sve više raste i napreduje.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ne kriju svoju ljubav

By: TV Exposed