Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ne kriju svoju ljubav

Bračni par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, koji dele glavne uloge u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na Star TV-u utorkom uveče, u svakoj prilici izražavaju ljubav jedno prema drugom.

Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ne kriju svoju ljubav

Foto Credits: RiriNano

Poznati par, koji je dao život likovima Macide i Kazima, koji takođe žive zaljubljeni u njihovoj novoj TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, adaptiranoj po istoimenom romanu Peride Celal, takođe često deli na svojim društvenim mrežama dele zajedničke objave.

Neslihan Atagul, koja aktivno koristi društvene mreže, podelila je sliku gde je ona i njene kolege uz opis „Radimo“, dok je Kadir Dogulu objavio fotografiju svoje supruge sa rečima „Nisu potrebne reči“. Neslihan Atagul, koja nije bila ravnodušna na ovo deljenje svog supruga, podelila je istu objavu sa Instagram storija na svom nalogu na društvenim mrežama uz napomenu „Ne treba da pričam, vidiš“.

Neslihan Atagul, u intervjuu kojem je nedavno prisustvovala u kojem je otkrila neke stvari o sebi, ovim rečima je izrazila ljubav prema svom suprugu Kadiru Doguluu:

„Toliko ga volim da sam zaista spremna da uradim šta god on želi.”. Kadir Dogulu, upitan o rečima svoje žene, odgovorio je: „Moj cilj je zadovoljstvo moje žene. Ponašam se sa mišlju da će njeno zadovoljstvo zadovoljiti sve ostale.” .

Ova romantična stanja para, koji su u braku od 2016. godine, takođe očaravaju njihove fanove.

NOVO - Da li je lik Ozana nepravedno zapostavljen u seriji O Kiz / Ta devojka?!

By: TV Exposed