Da li druga sezona serije Destan može da bude zapažena kao prva?!

Turska serija Destan / Legenda, koja je na ekrane stigla utorkom uveče, već prvim epizodama privukla je veliku pažnju i dugo nije izgubila prvo mesto. Serija, koja je izazvala divljenje publike svojom izmišljenom pričom o Turcima u centralnoj Aziji iz predislamskog perioda, pala je sa prvog mesta tihim, ali dubokim napretkom serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Da li druga sezona serije Destan može da bude zapažena kao prva?!

Foto Credits: IMDB

Veliki je napor u pozadini istorijske serije Destan, u kojoj glavne uloge igraju Edip Tepeli i Ebru Sahin. Pošto se radi o istorijskoj seriji, koja koristi drugačiji jezik i scene pune akcije, snima se u procesu koji od glumaca zahteva da prođu odvojenu obuku.

U tom smislu, Ebru Sahin je postala glavni lik koji je dobio priznanje od svih. Glumica se postepeno usavršavala u jahanju, upotrebi mača i tehnikama borbe. Glumica, čiji su naporni treninzi nastavljeni tokom cele sezone, uspela je da uspešno odradi posao i da se odlično snađe u potpuno drugačijoj ulozi od one iz serije Hercai.

O seriji Legenda, čija je 22. epizoda emitovana ove nedelje, mnogo se pričalo na društvenim mrežama. Iako je izgubio vrh rejtinga od serije Uc Kiz Kardes, Destan, o kojem se na društvenim mrežama često govori sa haštagom #TurkunDestanı, već dugo je na vrhu dnevnog reda u Turskoj i svetu.

Dok serija Destan ide ka finalu sezone sa nešto slabijim rejtingom, izgleda da će ljudi zaduženi za nju pokušati da poprave situaciju tako što će doći sa još jačom pričom i izlaskom u drugu sezonu!

NOVO - Još dve epizode do kraja serije Sadakatsiz!

By: TV Exposed