Scene 36. epizode serije Melek će vas rasplakati zasigurno!

Iza nas je ostalo 35 epizoda serije Melek. Prošle sezone publika je gledala tešku dramsku priču sa suzama Nehir Erdogan, koja je glumila lik Melek. U drugoj sezoni, Halil, koga glumi Kutsi sada prikazuje nasmejane slike. U drugoj sezoni bio je red na Mehmeta Cevika da zaplače … U poslednjoj epizodi Seyit Ali saznao je ...

Scene 36. epizode serije Melek će vas rasplakati zasigurno!

Iza nas je ostalo 35 epizoda serije Melek. Prošle sezone publika je gledala tešku dramsku priču sa suzama Nehir Erdogan, koja je glumila lik Melek.

U drugoj sezoni, Halil, koga glumi Kutsi sada prikazuje nasmejane slike. U drugoj sezoni bio je red na Mehmeta Cevika da zaplače ... U poslednjoj epizodi Seyit Ali saznao je da je njegova ćerka Melek imala rak i pao je na kolena i doživeo šok svog života. Reči koje joj je govorio kada je umirala pred njegovim očima ostale su zakopane u njenom srcu.

Mehmet Cevik prikazuje lik Seyita Ali Karadaga tako uspešno da će njegove suze rasplakati publiku u novim epizodama. 36. epizoda serije Melek biće emitovana u sredu, 21. oktobra.

Objavljene su i prve slike. Suze, žaljenje, bes i teška depresija lika Seyita Alija učinili su trejler veoma impresivnim. Publika je takođe prokomentarisala da im je jako žao zbog ove situacije toliko da su stavljali ruke na srca. Seyit Ali, koji nije napustio ćerku Melek u prvoj sezoni serije, ovog puta je kaznio sebe zbog svojih reči i postupaka koje je imao. Seyit Ali, čije suze same naviru, sada će biti novi uplakani lik serije u novim epizodama.

O Mehmetu Cevika samo reči hvale, on izvodi predstave koje slamaju srca publike.

Sad Scenes of Melek: A Mother’s Struggle

By: TV Exposed

NOVO-Ko je nova glumica serije Hekimoglu?