Esra Bilgic u seriji Zamanin Kapilari | Vrata vremena

Mlada glumica Esra Bilgic postala je jedno od poznatih imena ne samo u Turskoj već i u mnogim delovima sveta.

Esra Bilgic u seriji Zamanin Kapilari | Vrata vremena

Foto Credits: Internet Haber

Esra Bilgic, koja je zakoračila u industriju sa likom Halime Hatun u istorijskoj TV seriji Dirilis Ertugrul, imala je veoma uspešan proces.

Glumica, koja se odlično pokazala u svojoj ulozi u TV seriji Dirilis Ertugrul i za kratko vreme dostigla veliku bazu fanova emitovanjem projekta u mnogim zemljama sveta, uspela je da ovu popularnost pretvori u novac reklamama koje je snimila.

Esra, koja je postala popularna likom Sibel u TV seriji po imenu Ramo, takođe je privukla veliku pažnju likom Gulfem u TV seriji Kanunsuz Topraklar.

Novi projekat za digitalnu platformu

Esra Bilgic, koja je učestvovala u zapaženim ulogama u raznim filmskim projektima, neko vreme je bila daleko od TV serija.

Glumica, koja je poslednji put došla do izražaja sa filmom Romantik Hirsiz, učestvovaće u projektu digiitalne serije pod nazivom Zamanin Kapilari | Vrata vremena, koji se priprema za digitalnu platformu Tod.

Obožavaoci Esre Bilgic, koja će ponovo biti ispred kamere sa Birkanom Sokuluom, njenim partnerom u filmu Romantik Hirsiz | Romantični lopov, sa uzbuđenjem čekaju ovaj novi projekat.

U novom serijskom projektu, čije je puno ime Zamanin Kapilari, tu su i Cem Bender, Erkan Can, Alper Saldiran i Ibrahim Selim će takođe pratiti mlade glumce. Među dobijenim informacijama je da je projekat nove serije, u režiji Yunusa Ozana Korkuta, pripremljen kao serija od 10 epizoda, a scenario je napisala Busra Cebe.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Stabilizacija i porast rejtinga serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed