Drastične promene u seriji Sifirinci Gun, novo čak i ime projekta!

Otkriveno je da su urađene veoma važne i velike pripreme za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan, koja se sada sa publikom sastaje petkom na ekranu tv8.

Drastične promene u seriji Sifirinci Gun, novo čak i ime projekta!

Foto Credits: DiziCentral

Prvi trag ovih priprema otkrila je već promena režisera. Razumelo se da će doći do velikih promena nakon što je otkriveno da je Cagatay Tosun zadužen za seriju. Ljubitelji serija bolje poznaju Cagataya Tosuna, koji je svoj uspeh dokazao u akcionim serijama od čuda koje je stvorio u projektu Ramo. Priča u seriji sa Muratom Yildirimom i Esri Bilgic u glavnim ulogama, koja je počela veoma ambiciozno, dobila je mnogo manje pažnje nego što se očekivalo u prvoj sezoni. Razlog za to je bilo i loše korišćenje osoblja i priča nije bila dovoljno zanimljiva.

Međutim, nakon što je Cagatay Tosun preuzeo stvar u svoje ruke, serija Ramo je uzela maha u drugoj sezoni i postala jedan od projekata koji milioni gledalaca ne mogu da zaborave. Sada postoji mogućnost da se slična situacija dogodi i za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan. Baš kao i u seriji Ramo, sve će se promeniti od početka u projektu Sifirinci Gun!

Pripreme Cagataya Tosuna za potpuno novu seriju pojavile su se kroz novu priču. Glumačka ekipa će ostati ista, ali će se sve ostalo promeniti. Televizijski kritičar Sina Kologlu, koji je podelio informacije o ovoj temi na društvenim mrežama, dotakao se veoma važnih tačaka.

Navodeći da će naziv serije biti promenjen u Birinci Gun / Prvi dan i da će se od šeste epizode ​​sresti sa publikom potpuno nova priča, Sina ju je kao „Serija koja se završava sama od sebe i počinje iznova“. Već je bilo dosta kritika na temu serije. Zaista, prvo izvođenje serije od 4 epizode ​​nikoga nije zadovoljilo. Kao rezultat lošeg rejtinga, počela je da se sprovodi veoma važna odluka o promeni.

NOVO - Koliko može nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava?!

By: TV Exposed