Mark Wahlberg na meti kritika

Popularni glumac Mark Wahlberg našao se na meti kritika mnogih medija, i dela javnosti. Mark je zatražio od države novčanu pomoć kako bi isplatio radnike u svom restoranu. Ovo možda ne bi bilo toliko čudno, da se njegovo bogatstvo ne procenjuje na oko 270 miliona evra! Glumac je vlasnik restorana u Londonu. Zbog pandemije koronavirusa ...

Mark Wahlberg na meti kritika

Popularni glumac Mark Wahlberg našao se na meti kritika mnogih medija, i dela javnosti.

Mark je zatražio od države novčanu pomoć kako bi isplatio radnike u svom restoranu. Ovo možda ne bi bilo toliko čudno, da se njegovo bogatstvo ne procenjuje na oko 270 miliona evra!

Glumac je vlasnik restorana u Londonu. Zbog pandemije koronavirusa mogao je da privremeno zatvori objekat, i da radnike pošalje na odmor. Zajedno sa braćom koji su suvlasnici restorana, zatražio je novčanu pomoć od države. Zatražili su novac kako bi isplatili 30 radnika koliko ih ima zaposlenih u restoranu.

"Markova odluka da on sam ne isplati zaposlene podigla je 'obrve', pogotovo kad se uzme u obzir koliko novca on ima. Osoblje se pitalo hoće li on pomoći u isplati njihovih plata, ali to se nije dogodilo", rekao je izvor za "The Sun".

By: TV Exposed