Can Yaman stigao u Tursku zbog snimanja nove serije!

Nastavljajući karijeru u Italiji više od godinu dana, novi projekat Cana Yamana će sada biti u Turskoj i biće snimljen za digitalnu platformu Disney Plus.

Can Yaman stigao u Tursku zbog snimanja nove serije!

Foto Credits: Haberler

Can Yaman, koji će prvi put posle dugo vremena snimati seriju u Turskoj, konačno se vratio u svoj rodni grad. Očekivalo se i ispunilo to da će Can doći u Tursku na neko vreme zbog serije El Turco, koju će Ay Yapim snimati za Disney Plus, koja će se upoznati sa turskom publikom uskoro, već 14. juna. Nakon što je završio svoje projekte u Italiji, Yaman se konačno vratio u Tursku.

Čim je Can Yaman stigao u Tursku, odmah je podelio fotografiju na svoj društvenim mrežama. Fotografija sa pogledom na Bosfor veoma je obradovala i turske fanove ovog zgodnog glumca.

Can, koji je poslednju ulogu u Turskoj imao u TV seriji Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni, nakon neuspešnih ponuda nakon ove serije odlučio je da karijeru nastavi u Italiji i nastanio se u ovoj zemlji.

U međuvremenu, punom parom se nastavljaju pripreme za El Turco, novu seriju koju će Yaman posle duže pauze snimati u Turskoj. Pomalo neverovatno ali i dalje se priča da bi Hande Ercel mogla da glumi u ovoj seriji, ali još uvek nema zvaničnog saopštenja.

Prema navodima, u seriji postoji još jedna glavna ženska uloga. Ime ove glumice, za koju se navodi da je međunarodno poznata, još nije saopšteno.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Ko je kriv za pad serije Destan?!

By: TV Exposed