Ko je kriv za pad serije Destan?!

Objavljena je 26. epizoda serije Destan, a rejting serije, koji je u padu poslednjih meseci, sada je nazadovao na problematičnu tačku. Ipak, serija, koja je odlično započela sezonu, imala je impresivan debi sa dobrom pričom, jakom produkcijom i uspešnim glumcima.

Ko je kriv za pad serije Destan?!

Foto Credits: IMDB

Upravo je serija Uc Kız Kardes / Tri sestre emitovana na Kanalu D razbila jaku poziciju serije Destan / Legenda na takmičenju u utorak. Gledajući gledanost u utorak uveče, 7. juna, serija Uc Kiz Kardes nije mnogo izgubila na snazi i osvojila je prvo mesto u svim kategorijama, dok je situacija serije Destan bila teška.

Ocene koje su čak i ispod proseka sada daju veoma važnu poruku. Serija Legenda je izgubila značajan deo publike. Znamo da će pre druge sezone biti napravljeno mnogo aranžmana i serija će se vratiti na ekran u boljim uslovima sa novim imenima i osnaženom pričom.

Bozdag film je i ranije sprovodio dobre procese u tom pogledu i iskusan je tim. Ipak, očekivanje da budu kvalitetni na ekranu u drugoj sezoni neće biti tako lako nakon što je serija Destan doživela tako ozbiljan gubitak gledalaca.

S obzirom na to da će Uc Kiz Kardes drugu sezonu započeti sa velikim zahtevom, kao i na nove projekte koje televizijski kanali pripremaju za novu sezonu, ako serija Destan nastavi da se emituje utorkom uveče, možda neće naići na odjek kakav bi fanovi serije želeli.

Iza nas je ostala 26. epizoda Destana uz problematičan rejting i bliži se završnica sezone. Ipak, treba reći da nade za drugu sezonu, nisu toliko velike, odnosno da su očekivanja u padu.

Kritike na račun priče serije dolaze do izražaja na društvenim mrežama. Iz mnogih postova možete razumeti da postoji proces priče koji uznemirava fanove serije.

Ko je krivac za pad serije Destan u mnogim segmentima pitanje je koje muči sve fanove…

NOVO - Dobar start turske serije Gizli Sakli

By: TV Exposed