Dobar start turske serije Gizli Sakli

Juče, u sredu 8. aprila emitovana je prva epizoda nove turske televizijske serije Gizli Sakli. Početak je bio sasvim pristojan, kada je u pitanju rejting.

Dobar start turske serije Gizli Sakli

Foto Credits: IMDB

Sinoć je počela nova TV serija Gizli Sakli. Na startu dobri rezultati gledanosti. Prva epizoda ove nove turske serije je ostvarila total rejting od 3.29. Taj rezultat je svrstava na drugo mesto, odmah iza hit serije Kurulus Osman.

U kategoriji AB rejtinga je bila treća, iza već pomenutog Kurulus Osmana i serije Kara Tahta. Serija Gizli Sakli je ostvarila rezultat od 2.89 u ovoj kategoriji gledanosti. U ABC1 je bila druga sa 3.62, iza popularne istorijske serije koja nastavlja svoju dominaciju sredom.

Sledi kraći opis radnje u ovoj novoj seriji, koja će svi se nadaju nastaviti sa dobrim rejtingom i da će gledanost rasti iz epizode u epizodu.

Naz ( koju glumi Sinem Unsal), koja je završila Policijsku akademiju kao najbolja u svojoj klasi i koja gori od strasti za dužnosti, i uspešni policajac Pamir (Halit Ozgur Sari), dobro poznato ime u svetu bezbednosti, moraju da rade zajedno kako bi uhvatili Tarika Kosuoglua, velikog turskog mafijaškog bosa.

Da bi stekli poverenje Tarika, koji nikome ne veruje i ne pušta ljude u svoju blizinu, Naz i Pamir moraju da mu priđu, pretvarajući se da su u braku, i presele se u kuću preko puta Tarikove. Čak i dok rade zajedno da uhvate moćnog mafijaškog bosa i privedu ga pravdi, neke nesuglasice stvaraju probleme između Naz i Pamira. Da li će se sitne čarke koje dovode i do komičnih situacija pretvoriti u ljubav?

NOVO - Kraj za seriju Kara Tahta

By: TV Exposed