Kraj za seriju Kara Tahta

Furkan Andic, koji se vratio na televizijske ekrane sa serijom Kara Tahta emitovanom na TRT1, našao se na naslovnoj strani junskog izdanja časopisa Vogue Turkey.

Kraj za seriju Kara Tahta

Foto Credits: IMDB

Furkan Andic, koji je delio glavnu ulogu sa Miray Daner u seriji Kara Tahta, dao je upečatljive izjave za ovaj magazin. Glumac, koji ima zanimljivo viđenje sreće, rekao je: "Sreća nije ono za čim juriš, već ono što stoji pored tebe".

Furkan Andic je dodao: „Kada ne juriš za srećom, shvatiš da stojiš pored nje. Jer čak i kada počnete da razmišljate o 'sreći', često se brinete, gubite se među drugim mislima. Sreća je zapravo način razmišljanja. Neophodno je živeti sa tim, a ne juriti za tim“, rekao je ovaj turski glumac.

Takođe je bilo na dnevnom redu da je Furkan Andic, koji je igrao lik Atlasa u seriji TRT1 Kara Tahta, imao operaciju meniskusa zbog problema koji je imao na setu prethodne nedelje i vratio se na snimanje pre nego što se potpuno oporavio.

I pored ovog žrtvovanja glumca i uspešnog nastupa Miray Daner, serija Kara Tahta, koja nije dobila dovoljno pažnje publike, oprostiće se od platna svojom 10. epizodom.

Kara Tahta, koja je među najkraćim ostvarenjima među TV serijama do sada emitovanim na ekranu TRT1, nije uspela da dobro debituje uprkos prilici za 10 epizoda, a konačna odluka je bila neizbežna. Ova odluka je uznemirila i fanove Furkana Andica.

NOVO - Serija Hakim se završava, Sevmek Zamani počinje?!

By: TV Exposed