Can Yaman na Sardinijskom filmskom festivalu

Nastavljajući karijeru neko vreme u Italiji, Can Yaman je sada jedan od najpoznatijih turskih glumaca u ovoj zemlji. Poznati glumac učestvuje na veoma značajnom filmskom festivalu u Italiji sa holivudskim slavnim ličnostima.

Can Yaman na Sardinijskom filmskom festivalu

Foto Credits: Screenshot Instagram / @canyaman

Kada je njegova poslednja TV serija u Turskoj, Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni, podbacila u gledanosti i ušla u finale, Can Yaman je odlučio da predahne u Italiji, gde je dobio ponudu za veoma ambiciozan projekat.

Can je više od godinu dana uključen u mnoge projekte u ovoj zemlji. Zgodni glumac je pre nekoliko dana došao u Tursku da preuzme glavnu ulogu u TV seriji El Turco, koja će se snimati za Disney Plus.

Yaman, koji je stekao veliku reputaciju u Italiji, otišao je juče na Sardiniju gde će boraviti par dana, da prisustvuje Sardinijskom filmskom festivalu, jednom od važnih događaja u ovoj evropskoj zemlji.

Festival, koji je počeo, nastaviće se do 12. juna, a na festivalu na kojem će se takmičiti filmovi iz različitih zemalja sveta učestvovaće svetski poznata imena kao što su Josh Hartnett, Cuba Gooding Jr., Naomie Harris and Rossy de Palma.

U međuvremenu, Can Yaman nastavlja da radi na svom novom projektu El Turco punom parom. Zgodni glumac, koji zbog nove uloge nije propuštao teretanu, odnosno trening svakog dana, tokom ovog procesa boraviće u Turskoj. Planirano je da Can ostane u Turskoj tokom celog leta zbog snimanje nove serije za digitalnu platformu Disney Plus.

Ono što se i dalje čeka jesu informacije o tome ko će biti njegove partnerke u novoj seriji.

Topli doček koji je imao na Sardiniji glumac je podelio i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Furkan Andic neće glumiti u serijama koje prikazuju nasilje nad ženama!

By: TV Exposed