Furkan Andic neće glumiti u serijama koje prikazuju nasilje nad ženama!

Furkan Andic, koji je izašao pred svoje fanove sa serijom Kara Tahta emitovanoj na TRT 1, pobrao je aplauze svih nastupom u ovoj seriji. Uspešni glumac još jednom zaslužuje aplauz za svoju odluku.

Furkan Andic neće glumiti u serijama koje prikazuju nasilje nad ženama!

Foto Credits: IMDB

Karavanu glumaca koji su reagovali na nasilje koje sprovode muškarci nad pripadnicama lepšeg pola pridružio se i Furkan Andic.

Furkan Andic, jedno od zgodnih lica sa TV ekrana, vratio se na setove nakon što je napravio pauzu nakon serije Cati Kati Ask. Glumac je tumačio glavnu ulogu u seriji za Kara Tahta, koja je snimljena za TRT 1. Serija Kara Tahta, u kojoj je Andic podelio glavne uloge sa Miray Daner, nije dugo trajala. Nedavno je odlučeno je da serija bude konačna u epizodi broj 10.

Međutim, Kara Tahta je bila drugačije iskustvo za Furkana Andica. Glumac, koji je inače glumio u romantičnim komedijama, pokazao je da je uspešan i u dramama i svojim nastupom u seriji dobio veliki aplauz publike.

Andic je svojom najnovijom odlukom osvojio novo priznanje publike. Furkan, koji je dao intervju za magazin Vogue, rekao je da će od sada nastojati da se ne bavi poslovima koji uključuju muško nasilje.

Tako se Furkan Andic pridružio karavanu glumaca koji su reagovali na nasilje nad ženama u TV serijama. Glumac se priključio sve većem broju njegovih kolega koji su najavili da će u budućnosti odbijati uloge u kojima će likovi uključivati scene nasilja nad pripadnicama lepšeg pola.

NOVO - Da li će Demet Evgar kao Ozge Ozder?

By: TV Exposed