Lik koji Ceren Karakoc tumači u seriji Kizilcik Serbeti se sve više ističe

Ceren Karakoc je jedno od istaknutih imena u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice od nedavno.

Lik koji Ceren Karakoc tumači u seriji Kizilcik Serbeti se sve više ističe

Foto Credits: DiziCentral

Glumica je počela da bude jedna od osoba o kojima se najviše priča i piše na društvenim mrežama svake nedelje sa likom Nurseme koju igra u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Nursema, koja je u seriji kao samohrana kćerka konzervativne porodice, menja se kada počinje da oseća ljubav. Čini se da će Nursemin odnos sa Umutom, sa kojim ima novo iskustvo, postepeno kretati ka tački sukoba sa vrednostima koje njena porodica nudi.

Nursema, koja je čuvala Umuta i pokazivala mu ljubav, počela je da pada u ljubavnu privlačnost. Međutim, fanovi serije koriste izraze u njihovim komentarima na društvenim mrežama da ne treba pisati preterane scene između Nurseme i Umuta. Čak je i poljubac Nurseme i Umuta neprihvatljiva crvena linija za neke gledaoce. Naravno, ako postoji situacija kao što je njihovo zajedničko druženje, postoji mogućnost da to izazove talas reakcije prema seriji. Brojni fanovi su napisali:

„Ne zagađujte ljubav Nurseme i Umuta. Neka ne budu zajedno. Ne dozvolite da se ova čarolija pokvari." Još jedna obožavateljica TV serije je komentarisala, navodeći da misli da je Nursema jedna od najhrabrijih osoba u priči. Mnogi ljudi podržavaju ovo tumačenje i misle da je Nursema postala robot postupajući sa istinom svoje majke, a Umut je za nju nada za budućnost. Naravno, većina gledalaca komentariše da će predbračni odnos Nurseme i Umut likova prekinuti ovu čaroliju i naneti veliku štetu seriji.

Kao rezultat toga, ako scenaristi žele da igraju za rejtinge i što bolju gledanost, mogu započeti veoma konfliktan i uzbudljiv proces kroz lik Nurseme. Ono što je sigurno je da Ceren Karakoc radi zaista sjajan posao u ovom liku i seriji.

NOVO - Sila Turkoglu I Halil Ibrahim Ceyhan su trenutno najpopularniji turski glumci

By: TV Exposed