Hande Dogandemir u novom projektu

Turska glumica Hande Dogandemir je ove sezone preuzela glavnu ulogu u TV seriji Annemizi Saklarken na televiziji Star. Handanin karakter je bio drugačiji i ogledao se kao majka koju publika ranije nije videla na ekranu.

Hande Dogandemir u novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Hande Dogandemir, koja oslikava kontradiktornost svog karaktera u seriji, koji pokušava da obnovi svoj život, dobila je veliku podršku svojih obožavalaca svojim efektnim nastupom. Nesreća je za glumicu bila i to što je serija Anemizi Saklarken zbog gledanosti napravila rano finale.

Pojavio se i novi projekat Dogandemir. Glumica, koja će igrati glavnu ulogu u filmu 49 sa Ismailom Haciogluom, prvi put je govorila o projektu. Novi film, koji će pričati o procesu opsade turskog konzulata u Mosulu od strane terorističke organizacije ISIS i uzimanja 49 ljudi za taoce, osvetliće istorijski događaj.

Poznata glumica govorila je indirektno o filmu, koji će pričati i o naporima Nacionalne obaveštajne organizacije da spase taoce: "Sve je u redu. Uskoro će se nešto dogoditi: imamo projekat za film. Postoji nešto izvan toga. Izgleda da ću raditi na leto. Otići ću na odmor ako mi se ukaže prilika, ali nisam pravila nikakve planove“. 

Iako Hande Dogandemir nije dala ime, otkriveno je da je preuzela glavnu ulogu u filmu 49. Takođe je među informacijama i to da će glumica verovatno učestvovati u nekom drugom projektu osim u filmu, ali to još uvek nije razjašnjeno.

NOVO - Esra Dermancioglu se oprostila od serije Kaderimin Oyunu

By: TV Exposed