Feyyaz Serifoglu na korak od nove serije!

Turski glumac Feyyaz Serifoglu je odradio veoma dobar posao u TV seriji Camdaki Kiz. Uskoro ćemo ga, čini se, gledati u novoj televizijskoj seriji. Evo nekih detalja.

Feyyaz Serifoglu na korak od nove serije!

Foto Credits: Internet Haber

Nastavljaju se pripreme za novu seriju koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1, Uplakana nevesta, koja se radi u produkciji Bozdag Filma. Scenaristi ove nove serije su Ayse Ferda Erilmaz i Nehir Erdem.

Prema rečima Birsen Altuntas, Feyyaz Serifoglu, koji se ranije pojavljivao u serijama u produkciji OGM Pictures, pregovara sa Bozdag Filmom o mogućem učešću u projektu i nalazi se na korak od glavne muške uloge u seriji.

Priča se i da je odbačena ideja o izboru nove, nepoznate glumice za glavnu ulogu u seriji, a sada se razmatraju kandidatkinje među poznatim glumicama. Tako da nije poznato ko bi mogla biti njegova partnerka u ovoj seriji.

Vredi napomenuti da je Serifoglu potpisao ugovor sa OGM Pictures za učešće u novoj seriji ove kompanije; međutim, čini se da je ovaj projekat odložen, a glumac sada traži nove mogućnosti. Najrealnija od njih je upravo nova serija koja će biti emitovana na TRT1.

Još uvek mlad glumac

Ono što po čemu je Feyyaz Serifoglu takođe zanimljiv jesu njegove godine.

Glumac je rodjen 7. avgusta 1991. godine, odnosno tek je napunio trideset i dve godine a na TV ekranima izgleda veoma ozbiljno i upečatljivo.

Mnogi bi rekli da je pred njim svetla budućnost. Da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by Feyyaz (@feyyazserifoglu)

NOVO - U nedelju će biti prikazan prvi deo projekta Ataturk

By: TV Exposed