Radnje serija Gul Masali, Sevmek Zamani i Balkan Ninnisi

U tri dana zaredom počinju tri nove turske serije. Prva od njih je već počela juče, u pitanju je Gul Masali, danas počinje Sevmek Zamani a sutra serija Balkan Ninnisi.

Radnje serija Gul Masali, Sevmek Zamani i Balkan Ninnisi

Foto Credits: Dizilah

Serija Gul Masali je imala premijeru juče, u nedelju 19. juna. Radnja turske serije Gul Masali | Priča o ruži prati Goncu, koja se susreće sa misterioznim tajnama prošlosti zahvaljujući nasledstvu koje joj je ostavljeno nakon majčine smrti i Topraku, sinu porodice Atabey, jedne od najmoćnijih porodica Isparte. Gledaćemo dramsku priču koja je puna tragedija, ali i ljubav Gonce i Topraka. Saznaćemo odgovor na pitanje da li je ljubav dovoljno moćna da savlada sve prepreke.

Uloge u seriji tumače Sarp Can Koroglu kao Arda, Zehra Yilmaz kao Ece,  Gulper Ozdemir kao Gonca, Erdem Kaynarca kao Toprak. Tu su još Gulcin Hatihan, Aysenil Samlioglu, Bulent Duzgunoglu, Suat Sungur, Sait Genay, Arif Piskin i drugi.

Radnja serije Sevmek Zamani  | Vreme za ljubav koja počinje danas, u ponedeljak, 20. juna je fokusirana na Kagana i Firuze. Firuze je savremena Pepeljuga. Ona je pametna i odlučna mlada žena koja i uči i radi. Posle teškog detinjstva, ona vodi miran život sa svojom braćom i Muhsin Babom, koji ih je usvojio. To će biti tako dok ne upozna Kagana. Naivna ljubavna priča, koja zvuči kao inicijali imena izvezeni na platnenoj maramici, pretvara se u vihor koji njome obuzima sve njene najmilije. Ona počinje da se udaljava od svog zaštićenog sveta koji je bio okružen muškarcima njene porodice koji su je voleli i brinuli o njoj, ka Kaganovom mračnom univerzumu.

Ulogu Firuze će tumačiti Deniz Isin a Kagana Ilhan Sen. Uloge u seriji imaju još Toprak Can Adiguzel kao Feryat, Serenay Aktas kao Leyla , Nimet Iyigun kao Zeynep, Cgdas Onur Ozturk kao Taner i drugi.

Sutra nas očekuje premijera projekta Balkan Ninnisi. Turska serija Balkan Ninnisi | Balkanska uspavanka priča o borbi dvoje mladih ljudi različitih nacionalnosti da ostvare nemoguće zarad svoje ljubavi u Skoplju, koje je 600 godina bilo otomanski grad, gde su živeli Turci i Albanci na jednoj, a Makedonci na drugoj strani. Na ekranima će se odraziti delovi života turskih i makedonskih porodica i dvoje mladih koji se vole do smrti, čiji su se životi ranije ukrstili, a sudbinski su se sreli u istorijskoj vili.

Zaljubljeni par u seriji glume Emre Bey i Merih Ozturk, a značajne uloge u seriji imaju Erdal Ozyagcilar, Ozlem Turkad, Suzan Akbelgde, Can kolukisa, Hakay Boyav, Sarp Bozkurt i Gozde Cigaci.

NOVO - Snimaće se serija Hur – turska adaptacija Top Gun-a!

By: TV Exposed