Aras Bulut Iynemli na novom projektu

Turski glumac Aras Bulut Iynemli radiće uskoro na novom projektu. Prenosimo detaljne informacije na ovu temu.

Aras Bulut Iynemli na novom projektu

Foto Credits: Haberler

Aras Bulut Iynemli će se pojaviti u novom filmu. On će tumačiti glavnu ulogu u filmu koji je posvećen prvom predsedniku Turske republike, Mustafi Kemalu Ataturku, odnosno njegovom životu. U pitanju je projekat koji se priprema za Disney Plus digitalnu platformu. Režiser na ovom novom filmu će biti Mehmet Ada Oztekin. Snimanje samog projekta počinje u julu naredne godine. Na taj način je ostalo dovoljno vremena da se Aras možda pojavi i u nekoj TV seriji, da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

Kada je u pitanju njegova glumačka karijera, Aras Bulut Iynemli je do sada radio na 15 projekata. Uloga u filmu Mustafa Kemal Ataturk Projesi će mu biti šesnaesta u karijeri. Prethodna serija na kojoj je radio bila je Cukur. U njoj je tumačio jedan od glavnih uloga, Yamaca Kocovalija.

Veliku pažnju na sebe skrenuo je i filmom Čudo u ćeliji broj 7, u kom je glumio Mema. Zapažen je bio i u serijama Icerde i Maral: En guzel Hikayem. Mnogi ga pamte i po ulozi Sehzadea Bayezida u seriji Sulejman Veličanstveni.

Bez dileme najpoznatiji je po seriji Cukur koja je jedan od zaista najuspešnijih projekata u poslednje vreme.

NOVO - Dva odlaska iz turske serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

 By: Milt-TV Exposed